handmade

Het maakproces is handwerk. Dit wil zeggen dat het geen geautomatiseerd proces is. Alle tekst wordt CNC of met laser uitgefreesd uit het plaatsmateriaal. Alle volgende stappen in het productieproces zoal het patineren, het schuren, het plaatsen van de pinnen, het plooien van het materiaal wordt met de hand gedaan.

standaard

We beschikken over een kern aan lettertypen in ons assortiment. Er is keuze tussen strakke lettertypes, handgeschreven lettertypes, aan elkaar of los van elkaar, drukletters en normale schrijfwijze. De hoogte en de dikte van de letter zijn sterk bepalend voor het uitzicht van de tekst. Wij kunnen stapsgewijs, per millimeter vergroten of verkleinen.

afwerkingen

We werken met 2 kwalitatieve materialen: brons en inox.
Er is telkens de optie om een matte of een blinkende afwerking te kiezen.
De producten in inox zijn altijd beschikbaar in blinkende afwerking (Lucido), geborstelde afwerking (Satinato), of gekleurde afwerking (Iride). De bronzen afwerkingen die we standaard aanbieden hebben namen als ‘Fianchi Scuri’, ‘Zaponata’, ‘Antica’, ‘Vicenza’, en ga zo maar door. De beste manier op hier de sfeer van op te snuiven en je voorkeur te ontdekken is door ons moodboard te bladeren.

 

maatwerk

Als grafische vormgevers staan wij u graag bij in uw keuze en kunt u beroep doen op onze kennis van typografie om een ontwerp op maat uit te werken. Wij luisteren naar uw vraag en doen een voorstel. Alle tekst wordt digitaal ontworpen. Dit maakt het mogelijk om gelijk welk lettertype te gebruiken of zelfs een handschrift digitaal te om te zetten en uit te werken.

Zo bekomt u een volledig gepersonaliseerd en uniek ontwerp.

Het is mogelijk om bijvoorbeeld de datums in 1 stuk afgewerkt te krijgen onder dat er een streep onder staat. 3-D connection is onze unieke techniek die we hanteren om een lichte verdieping te maken tussen de twee verbonden delen. Dit oogt heel stijlvol en elegant.

toonzaal

U kunt in onze toonzaal te Beernem, gelegen op 4 minuten van de E40, terecht om de producten van Bertolotti te zien, voelen, ervaren en bespreken.

Indien u dit wenst, kunt u samen met uw klant een afspraak maken om de mogelijkheden te overlopen.

Wij kunnen u een voorstel doen om een aantal producten in uw toonzaal te plaatsten, dit kunnen direct verkoopbare producten zijn zoals onze vazen en lampen, maar ook een aantal voorbeeld materialen die u aan uw klant direct kunt laten zien.

service

We maken een voorontwerp van de tekst, een visuele voorstelling van hoe de letterzetting en uitlijning in verhouding met het monument eruit ziet. 

Het is altijd mogelijk om een boorschema te verkrijgen, hetzij in pdf of in dxf, om het ontwerp exact te kunnen plaatsen.

Wij staan paraat voor u als u vragen hebt of er een onduidelijkheid is. We proberen u zo goed mogelijk te begeleiden om samen met uw klant de juiste keuze te kunnen maken.