staand kruis

Brons Zaponata, h.20cm

Het kruis, een altijd wederkerend symbool, door de ontwerpers van Bertolotti vormgegeven tot een elegant geheel uitgevoerd in de signature afwerking: Zaponata. Een echte typische patina die je toont hoe brons er uit ziet, met onder de juiste lichtomstandigheden hinten van blauw in de zijkanten. Dit is de staande versie van de C20 ( en C15), die bestemd zijn om op een vlak te worden bevestigd. Brons is een tijdloos en stijlvol materiaal met vele mogelijkheden en varianten, in samenstelling en afwerking, patina genaamd. Wij maken het mogelijk om deze combinaties ten volle te benutten, en zo met hedendaagse technieken die tijdloze klasse te integreren in je ontwerpen.

Read More
Het lettertype Moderno

Een mooi voorbeeld van het gebruik van het lettertype Moderno.
Dit is een uitvoering van twee naast elkaar gelegen urneveldplaten met de bedoeling deze op elkaar af te stemmen. Er is gekozen voor gepolierde zwarte graniet, wat een mooi contrast levert tegenover de geborstelde massieve letters in inox.

Read More
52

Huisnummer in lettertype Magnum. Uitgevoerd in 6mm dikke brons met als afwerking Pompeiana, heel mooi passend bij de verouderde baksteen.
De twee cijfers zijn verbonden door ons ‘3D-connection’ systeem. Alle kanten zijn afgewerkt en de hoekpunten achteraan hebben een chafrein gekregen.

Read More